Месец на Профилактиката

Профилактичн преглед

Месец на Профилактиката

Профилактиката на зъбите е важна стъпка към доброто орално здраве

Защо Профилактиката е толкова Важна?

Редовните профилактични прегледи, позволяват да се следи зъбния статус на пациента. Когато посещаваме зъболекар за почистване на зъбите два пъти в годината, намаляваме риска от развитие на кариес. Това става, чрез контрола на зъбната плака, която е основен причинител на кариес. Профилактиката се състои в контрол и мотивация на пациентите в прилагането на правилна техника за почистване на зъбите

Чисти зъби- Липса на Кариес

Когато пациентите са научени да поддържат зъбите си чисти, тогава и профилактиката на зъбите действа с пълна сила. Когато не позволяваме на зъбната плака да се съдържа за дълго време по зъбите, намаляваме риска от кариес и неговите усложнения. На пазара има голямо разнообразие от профилактични средства като води за жабурене и конци за зъби, осигуряващи пълен контрол на плаката.

 

Ролята на Стоматолога

Целта на зъболекарите е ранно откриване на проблемните зъби и предпазване на останалата част от съзъбието. Времето за развитие на един кариес е около 8 месеца, като срока варира според върастта и хигиенните навици на пациентите. При децата се развива по-бързо, поради ниската степен на минерализация на зъбите. За това с профилактичните прегледи 2 пъти в годината ние осигуряваме пълен контрол на заболяването зъбен кариес.

Профилактика на Достъпна Цена

Като лоялна и отдадена на пациентите си стоматологична практика ние се опитваме да мотивираме пациентите си да посещават редовно зъболекарския кабинет. 

В тази връзка Всеки наш пациент заявил час за Профилактичен Преглед и Почистване на Зъбен камък през регистрационната форма на сайта, ще получи услугата с 50% отстъпка от реалната и стойност, която е 100лв. Пролетта наближава, за това нека я посрещнем с Усмивка и  Чисти Бели  Зъби. 

За повече информация, свържете с Нас на 0878 94 19 48

Предложението ни важи до Края на Месец Март, 2018г.

Споделяне:

ул. „Цар Иван Асен II“

№ 34, София 1124

Работно време

Пон - Пет: 8:00 - 20:00